Maak kennis met onze creators

De creatieve breinen achter De Haarsnijderij

pijl

De aannemer:
Al sinds 1985 staat BOUD voor complexe verbouwingen en uitdagende nieuwbouwprojecten.

Wij zorgen voor kwaliteit doorheen het hele bouwtraject en tillen dan ook graag bouw- en renovatieprojecten naar een hoger niveau.  Het familiale bedrijf omvat een hecht team van tien vakmannen die allen werken volgens een jarenlange bouwtraditie. Regelmatig bekwamen ze zich in nieuwe technieken en maken ze kennis met andere materialen via zowel interne als externe opleidingen. Daarnaast werken wij samen met een vaste groep van bouwaannemers die elk hun expertise hebben en ons aanbod vervolledigen. Ons doel? Onbezorgd bouwen in duurzame context. Daarom bouwen en renoveren we steeds met eerlijke materialen. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor bouw- en renovatieprojecten. BOUD garandeert telkens een zorgeloos traject van concept tot hoogwaardig eindresultaat. En jij? Jij ziet dezelfde gezichten tijdens het hele project en weet meteen bij wie je terecht kan bij eventuele uitdagingen. Achteraf rest jou alleen nog te genieten van je nieuwe of gerenoveerde woonst.

Lees meer

De ontwikkelaar:
VALOR wil het antwoord zijn op de woonzorgen en klimaatuitdagingen van vandaag en van de toekomst.

We zijn niet enkel gespecialiseerd in woningbouw, maar richten ons ook vooral op omgevingsontwikkeling. Door energie in en rond gebouwen anders aan te pakken werken we mee aan een performanter patrimonium.  VALOR bouwt energiezuinige projecten van A tot Z, centraal in de economische ruit van Vlaanderen. Voor het design werken wij nauw samen met architectenbureaus. Wij financieren, bouwen en onderhouden residentieel vastgoed, in de regio Mechelen – Klein Brabant en richten ons daarbij enkel op heropbouw en grondige verbouwingen. Bij de realisatie van onze projecten zijn duurzaamheid en energiezuinigheid topprioriteiten. Zo plaatsen we een massa isolatie, driedubbel glas, zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame technieken.  Inheems en streekeigen groen zijn zekerheden bij al onze projecten. Ook wat de ligging betreft, garandeert VALOR steeds duurzame alternatieven: een goede aansluiting met het openbaar vervoer of fietsostrades is een must. Geen verkavelingen in het midden van de open ruimte, enkel kern-inbreiding.  Want waardevol wonen voor ieder van ons, daar streven wij naar.

Lees meer

De architect:
Architectslab is een multi-disciplinair team van ontwerpers/ architecten. Binnen een afgemeten groepsstructuur is daarbij een kruisbestuiving ontstaan waarbij elke opdracht in groep bestudeerd en uitgevoerd wordt

Hierdoor worden niet alleen verschillende ontwerpvisies getoetst aan vooropgestelde eisen en programma’s van de opdrachten, maar komt men vaker via een grotere ervaringsachtergrond tot een coherent en uitgepuurd plan, het gene wij als uitgangspunt vooropstellen. Het is ons doel een tijdloze, functionele architectuur te creëren, met gebruik van een eigentijdse beeld- en vormentaal, doch wars van trends of mode tendensen.

‘Ontwerpend onderzoek’ of ‘onderzoekend ontwerpen’ is onze natuurlijk aanpak. Studeren, onderzoeken, analyseren, … zijn immers essentieel om de opdracht op een kwalitatieve manier te benaderen.
Zo zullen we steeds de vraagstelling van een opdrachtgever kritisch benaderen en analyseren. Alleen zo kunnen we samen met de klant een correct Programma van eisen definiëren waarop we dan met een architecturaal antwoord kunnen komen dat de nodige meerwaarde levert.

Architectslab is actief binnen zowel de nieuwbouw, renovatieprojecten als de restauratie sector, en nog vaker en combinatie van deze domeinen. Immers behoren de Interieurinrichting en landschapsarchitectuur bij onze projecten steevats tot het ontwerpgeheel. Deze verscheidenheid aan vakgebieden zorgt onzes inziens tevens voor een boeiende interactie tussen grotere en kleinere entiteiten, hoofdstructuren en details, macro- en microschalen. Alle worden bekeken en bestudeerd met evenwaardige aandacht en vanuit eenzelfde oogpunt. 

Architectslab is een meertalige equipe die opereren vanuit Brussel en zodoende actief in de 3 gewesten en occasioneel ook in het buitenland.

Lees meer

Bouwpromotor:
Projects ID

Bij projects ID kunnen wij een totaalconcept bieden dat garant staat voor een complete ontzorging, zowel voor bouwpromotor als particulier. Wij zijn expert in de succesvolle commercialisatie en verkoop van nieuwbouwprojecten. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn we ook de geschikte partij om u bij te staan in de volledige ontwikkeling en ondersteuning van een project.
 

Lees meer

Project in samenwerking met: