pijl

Ontdek De Haarsnijderij

Deze historische erfgoedsite wordt omgetoverd in een uitzonderlijk mooie en duurzame woonplaats. Alles wat de kwaliteit van leven de dag van vandaag vergroot, vinden we hier terug: authenticiteit, natuur, ruimte en ecologische inspanningen in combinatie met vooruitstrevende energieoplossingen en unieke, architecturale binnen-indelingen. Een droom! Kom het zelf ontdekken.

Lees meer

Een ontwikkeling in de
mooiste zin van het woord

Dit innovatief inbreidingsproject met een groene inplanting vlakbij het centrum van Lebbeke bestaat uit 18 woningen en 2 handelsruimtes verspreid over 5 gebouwen rond een binnenplein als sociale ontmoetingsplaats.

Ontmoet de creators

Interesse?
Ontdek alle prijzen & plannen per pand.

Verken je
toekomstige omgeving

De kleine charmante kern van Heizijde ligt letterlijk naast de deur waardoor een supermarktje, school, apotheek, etc. gewoon te voet bereikbaar zijn op circa 100m.

Wonen in rust, schoonheid en comfort op de manier van morgen met een knipoog naar het verleden!

1
2
3

Ontdek
projectsID

Bij Projects ID weten we hoe je een nieuwbouwproject succesvol in de markt zet. Van analyse tot commercialisatie: we begeleiden je door het hele traject en bieden een totaalconcept dat garant staat voor een complete ontzorging, zowel voor bouwpromotor als particulier.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe een succesvol project tot stand komt. Wij zetten deze expertise niet alleen in voor de commercialisatie van nieuwbouw, maar ook om zelf nieuwe projecten mee te ontwikkelen.