Een uitzonderlijk mooie en duurzame woonplaats

Een ontwikkeling in de mooiste zin van het woord.

pijl
left
right

Ontdek De Haarsnijderij

Deze historische erfgoedsite wordt omgetoverd in een uitzonderlijk mooie en duurzame woonplaats. Alles wat de kwaliteit van leven de dag van vandaag vergroot, vinden we hier terug: authenticiteit, natuur, ruimte en ecologische inspanningen in combinatie met vooruitstrevende energieoplossingen en unieke, architecturale binnen-indelingen. Een droom! Kom het zelf ontdekken.

Ontdek alle specificaties

Prijzen & plannen
1

11 woningen hebben een overdekte autostaanplaats aan de woning zelf en er is nog een aparte parking met 18 beschikbare staanplaatsen, elke staanplaats kan optioneel uitgerust worden voor een laadpaal.

2

De woningen halen allen de BEN-norm (bijna-energie-neutraal) dankzij individuele warmtepompen en zonnepanelen voor elke woning. Bewoners zijn hier klaar voor de toekomst met zeer lage verbruikskosten!

3

2 handelsruimtes waarvan één grotere met goede zichtbaarheid aan het binnenplein en één kleinere dichtbij de natuur met buitenruimte

Herinnering aan het ambacht van weleer

Dit innovatief inbreidingsproject met een groene inplanting vlakbij het centrum van Lebbeke bestaat uit 18 woningen en 2 handelsruimtes verspreid over 5 gebouwen rond een binnenplein als sociale ontmoetingsplaats.

Elke woning heeft een privaat stukje onderhoudsvriendelijke buitenruimte en iedereen kan genieten van de gedeelde natuur op het prachtige domein van circa 13.000 m2 met een parktuin, wadi (natuurlijke waterbuffer) en boomgaard welke aansluiten op het achterliggend bosgebied. De bewoonbare oppervlaktes variëren van 141,4 tot 221,4 m2 met 2 of 3 slaapkamers.

Ter herinnering aan het ambacht van weleer vinden we, verspreid over de site, oude werktuigen terug alsof we door een expositie wandelen die extra karakter geeft aan de gebouwen.

Bij erfgoedprojecten worden de technieken of duurzaamheid wel eens over het hoofd gezien omdat het complexer is deze te integreren maar dat is hier allesbehalve het geval. De technieken die bijdragen aan het wooncomfort zijn echter ook van het allerhoogste niveau dankzij vloerverwarming en een ventilatiesysteem D dat alle leefruimtes en slaapkamers continu van gezonde, verse lucht voorziet (met warmterecuperatie).

De kleine charmante kern van Heizijde ligt letterlijk naast de deur waardoor een supermarktje, school, apotheek, etc. gewoon te voet bereikbaar zijn op circa 100m. Wonen in rust, schoonheid en comfort op de manier van morgen met een knipoog naar het verleden!