IMMO ID - Jouw makelaar in Brussel en Mechelen

Jouw vastgoed in betrouwbare handen

Naast nieuwbouwprojecten richten we ons ook op real estate in de regio rond Brussel en Mechelen. IMMOID drukt al sinds 1989 zijn stempel op deze vastgoedmarkt. Een woning kopen, verkopen of huren in deze streek? Onze makelaars staan klaar om jou te begeleiden. 

Totaalbegeleiding voor elk vastgoedproject

Op zoek naar een nieuwe thuis? In ons ruime aanbod aan koop- en huurwoningen vinden wij voor jou het ultieme droompand. Met 33 jaar expertise ben je zeker van een uitstekende service en een doorgedreven kennis van de lokale vastgoedmarkt. De sleutel tot succes! 

 

Overweeg je net om jouw pand te verkopen? Wij zorgen voor een correcte waardeschatting en een doeltreffende verkoopstrategie. Naast de plaatsing en opvolging van advertenties, gaan we ook zélf op zoek naar kandidaat-kopers. Volgt er een bod? Dan brengen wij alles in orde. Van het eerste contact met de notaris tot de ondertekening van de akte! 

BIJ IMMO ID KAN JE TERECHT VOOR …

Kopen of huren
Totaalbegeleiding
Vastgoedexpertise

Op zoek naar een nieuwe woning in en rond Brussel of Mechelen? Nood aan professioneel advies bij de verkoop van jouw eigendom? Bij ImmoID is jouw project in goede handen. Bekijk ons vastgoedaanbod en laat je overtuigen door onze aanpak!